Dag 7 Grand Canyon

Da er en dag som ordinær turist i Grand Canyon over. Sto opp i skapelig tid, frokost og så på Grand Canyon Visitor Center for å få med oss filmen A Journey of Wonder. Flytur, helikoptertur, ridetur etc ble vurdert etter filmen men vi endte opp med en 3 timers tur sammen med 3 andre personer i en Pink Jeep 🙂

Dag 07 (00)

Sist jeg var her ble det helikopter men jeg følte at hvis man skal se Grand Canyon fra sitt beste bør man gjøre det fra bakkenivå. Man får uansett ikke fly så lavt at man kommer under toppen av Canyon så derfor endte vi opp med dette alternativet.

Dag 07 (03)

 

Kunne lagt ut flere dusin med bilder, men å velge mellom alle de som ble tatt er ikke så lett. Området er stort, Canyonene er mange, dype og spektakulære og det ligger sikkert mange på nettet som er tatt med mye bedre kamera enn det vi brukte.

Dag 07 (29)

Men her er i alle fall noen av de vi tok.

Dag 07 (01)

Resten av ettermiddagen har vi vært travelt opptatt med å gjøre ingen ting. Vi er jo på ferie 🙂

Gps’en er stilt inn for neste stopp som blir Mexican Hat rett nord for Monument Valley hvis alt går etter planen.

Jarle Eek

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..