Dag 19 Santa Monica beach

I dag hadde vi bestemt oss for at vi skulle ha litt strandliv så derfor gikk turen til Santa Monica.

Dag 19 (00)

Først måtte vi selvfølgelig få med oss piren som er med på så mange filmer. Spaserte rundt her en stund og tok oss også en lunch før vi gikk og la oss på stranden.

wp 001810
wp 001810

Dag 19 (18)

 

 

Siden vi glemte å ta bilde her i 2007 etter at vi hadde kjørt Route66 måtte vi i alle fall ta ett bilde denne gangen.

Dag 19 (08)

 

Etter 2 timer på piren og 4 timer på stranden var det på tide å pakke sykkelen å komme seg tilbake på hotellet igjen.

Dag 19 (27)

Vi hadde egentlig avtalt å treffe 2 personer her på Santa Monica men de dukket ikke opp. Sherri og Avalon er 2 Amerikanere, og Sherri kjører Warrior, så når ho via en kommentar på Warrior forumet på FB så at vi var i LA fikk vi en invitasjon til å treffes. Men de dukket altså ikke opp ute på piren.

Turen tilbake til hotellet tok 1 time pga stor trafikk og i det vi kom på hotellet fikk vi melding om at Sherri og Avalon var kommet til Santa Monica. Vi avtalte derfor å møtes på Walk of Fame senere på kvelden. Ved 2030 tiden møttes vi og tok oss en pizza på samme restaurant som Anja og jeg har spist de 2 siste kveldene.

wp 001817
wp 001817

Det ble en hyggelig kveld og Sherri og Avalon fortalte om reisen de var på. Sherri hadde sagt opp sin jobb, solgt sitt hus og nå hadde de to vært på reise i 2mnd. California skulle være siste stoppested før turen gikk hjemover igjen til Colerado hvor Avalon skulle begynne på skolen igjen.

wp 001818
wp 001818

Jarle Eek

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 MC tur i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..