Dag 20 LA

Dagen i dag begynte med litt action klokken 0230 i natt når en bil hadde kjørt inn i ett trangt smug her på siden av Hollywood Star Inn, ga full gass for å komme seg ut igjen, mistet kontroll på bilen, krasjet inn i hotell veggen, knuste en aircondition som hang på utsiden av veggen, spant ut i gaten og forsvant 🙂

Planen for i dag var en ny tur på Santa Monica for å slikke litt sol.

wp 001822
wp 001822

Turen tilbake til hotellet ble et mareritt. Trafikken var hysterisk treg, temperaturen var relativt høy så oljetrykket på sykkelen ble til slutt så lavt at vi valgte å kjøre inn i Beverly Hills for å motoren kjøle seg ned litt.

Så ble det en liten shopping runde på Hollywood ble før turen gikk tilbake til hotellet.

wp 001824
wp 001824

Jarle Eek

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 MC tur i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..