23 August 2013 Flott MC dag :-)

Hadde en knall fin tur hjem fra Kristiansand i dag. Ble transport etappe opp til Drammen, hvor jeg så svingte av og kjørte retning Oslofjordtunnelen. Rett etter Drammen passere sykkelen sine første 10000km 🙂 Dvs ca 8000km på denne sykkelen så langt i år.

Time for BMW F800GS 10000km service
Time for BMW F800GS 10000km service

På Ås møtte jeg Jonny og Hans Olav. Det ble en tur videre via Fv51 og Fv54 Kroerveien til vi kom til 120 som går ned mot Moss. Så ble den en tur på Fv209 forbi Hobøl kirke og endte til slutt ut på E18 noen kilometer før Spydeberg.

Disse veiene er kjekke svingete MC veier som kan anbefales. Så ble det Fv233 Stegenveien gjennom Spydeberg med en liten avstikker til Solbergfoss før turen gikk gjennom Dalafjerdingen, Enebakk, Lillestrøm og hjem til Mogreinq.

Jarle Eek

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..