23 August 2013 Flott MC dag :-)

Hadde en knall fin tur hjem fra Kristiansand i dag. Ble transport etappe opp til Drammen, hvor jeg så svingte av og kjørte retning Oslofjordtunnelen. Rett etter Drammen passere sykkelen sine første 10000km 🙂 Dvs ca 8000km på denne sykkelen så langt i år.

Time for BMW F800GS 10000km service
Time for BMW F800GS 10000km service

På Ås møtte jeg Jonny og Hans Olav. Det ble en tur videre via Fv51 og Fv54 Kroerveien til vi kom til 120 som går ned mot Moss. Så ble den en tur på Fv209 forbi Hobøl kirke og endte til slutt ut på E18 noen kilometer før Spydeberg.

Disse veiene er kjekke svingete MC veier som kan anbefales. Så ble det Fv233 Stegenveien gjennom Spydeberg med en liten avstikker til Solbergfoss før turen gikk gjennom Dalafjerdingen, Enebakk, Lillestrøm og hjem til Mogreinq.

Jarle Eek

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..