22 August 2013 BMW Rallye GS Pro Boots

Etter jobb i Kristiansand  ……………

Kristiansand
Kristiansand

………………i dag ble det en liten tur innom  http://www.motor-teknikk.no/mc/bmw

Jeg har i lengre tid fundert på hvilke nye mc støvler jeg skulle gå for og har sterkt vurdert Sidi Adventure Gore-Tex Boots http://www.motorcycle-superstore.com/14/67/900/34864/ITEM/Sidi-Adventure-Gore-Tex-Boots.aspx

2011-Sidi-Adventure-Gore-Tex-Boots-Black
2011-Sidi-Adventure-Gore-Tex-Boots-Black

men når i dag kom over ett par BMW Rallye GS Pro Boots Article number 76 22 8 541 078 Color: black/gun

http://showroom.bmw-motorrad.com/Boots/BMW-Rallye-GS-Pro-Boots-psc-200002217-YlegMkqlzXAAAAE0t9JtTecS-UXCOM-WFS-en_US-EUR.html

BMW Rallye GS Pro Boots Article number 76 22 8 541 078 Color: black/gun
BMW Rallye GS Pro Boots Article number 76 22 8 541 078 Color: black/gun

bestemte jeg meg for at det var bare en måte i finne ut hva som er best. Man kan lese så mange forumer man vil, men det er hvordan det fungerer på dine føtter som avgjør. Det beste hadde selvfølgelig vært å få seg ett par boots som er 100% vanntette men det tror jeg ikke finnes. Så når jeg kom over disse BMW Ralley GS Pro Boots’ene med løs innersko hadde jeg funnet det jeg var på jakt etter. Fordelen med løs innersko er selvfølgelig at disse kan tas ut når man kommer hjem, på hytta eller lignende å få tørket disse innen neste morgen.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier KlærLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..