14 August 2013 En liten mc tur med passasjer over til Gran

Da ble det overraskende nok en en liten mc tur i dag også. Nina har som tradisjon å bli med på 1 tur i året, og i dag spurte ho faktisk om vi skulle ta en tur. Warrioren er det jo ikke mulig å kjøre 2 på lenger så dermed ble det BMW’en. Jeg har ikke kjørt med passasjer på BMW’en tidligere og var litt spent på hvordan av og på stigningen skulle gå. Men det var udramatisk for min del, men litt mer stress for Nina å komme seg av pga at jeg hadde sidekassene montert.

14 august 2013-8

Å ikke nok med at det skulle bli en mc tur i dag så ble det faktisk til at vi valgte en grusvei også. Kjørte Gardermovegen og Mauravegen over til Maura / Nannestad, og så gamle Hadelandsveg Fv528 / Fv23 for så å ta av og kjøre grusveien over til Gran.

Siden passasjeren hadde vært flink vanket det is i premie 🙂

14 august 2013-1

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..