11 August 2013 Tretten, Birken, Totenåsen etc

Startet dagen med å kjøre opp østsiden av tretten i flott vær. Jonny hadde kjørt opp til Tretten for å møte meg, og ta hjemturen sammen.

11 august 2013_2

Jeg fikk ikke spylt av sykkelen i går så Jonny sin fremstår som nyvasket ved siden av min 😦

11 august 2013_6

Kjørte deler av gårdagens rute og siden det var meldt regn var selvfølgelig hatten med. Ingen ting er mer irriterende enn våte briller.

11 august 2013_12

Når vi begynte å nærme seg Birkebeiner vegen kom regnet så det var bare å sette på seg barnehagedressen. Etter Lillehammer gikk turen via bakveier til Gjøvik og fra Gjøvik dro vi rett opp i Totenåsen og kjørte en runde på diverse grusveier og ned til Hurdal og så hjem.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerStikkord, , 1 kommentar

En kommentar om “11 August 2013 Tretten, Birken, Totenåsen etc”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..