15 juni 2013. Grustur i Minneåsen og Totenåsen

Hadde avtalt en grustur med Jonny lørdag 15. juli, og vi reiste fra Mogreina ved 10 tiden i nydelig vær som viste seg å skulle holde hele dagen.  Vi hadde tidligere gjort ett par forsøk på å komme oss opp på grusveiene ved Hurdalsjøen men bommen oppe ved den gamle flystripa hadde vært stengt vær gang vi forsøkte. Denne gangen traff vi folk vi kunne spørre og de kunne fortelle at bommen alltid er låst og at man må ha nøkkel. Så dermed var det bare å snu og finne andre veier å utforske.

Neste stopp ble derfor på Minneåsveien. Her går det en grusvei som det koster 30kr å kjøre på. Flotte grusveier i stort sett bra stand, men vi klarte selvfølgelig å finne en veien som hadde fått en den juling i forbindelse med store nedbørmengder tidligere i år i kombinasjon med at det sikkert hadde kjørt noen store skogsmaskiner der.

Og når man møter en bom man ikke kommer forbi (på lovlig måte) er det bare å sette seg ned og ta en pause 🙂

Lysbilde1

Etter en runde i Minneåsen, ett besøk på hytta til en kollega fant vi noen nye veier i Totenåsen vi ikke hadde kjørt tidligere pluss noen som vi har kjørt x antall ganger før.

Her er kartet:

Og her er 2 bilder av Jonny etter en bropassering som ikke krevde at man måtte betale bompenger. Litt stram i maska på det første bildet…………..

Lysbilde2

…………. men man kan helt klart se fliret når det har gått opp for han at broen ikke knakk sammen 🙂

Lysbilde3

Jonny rullet video uten at jeg viste om det 🙂

Knall fin tur i flott vær ……………..

Lysbilde4

………på Jonny sin gebursdag

Lysbilde5

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..