19 Mai 2013 Grustur til og i Finnskogen

19 Mai viste seg å skulle bli enda bedre vær enn de andre dagene, så valget ble lett. Være hjemme eller reise på mc tur på grusveiene i Finnskogen 🙂  Yes, det ble Finnskogen. Kjørte til Årnes, tok Svarverudvegen/Fv479, Rakeievegen/Fv479, Finholtvegen/Fv290 …………………….

BMW F800GS Trophy

………….. og endte til slutt opp på Disenå. Kjørte videre på bakveiene til Kongsvinger og satt og slappet av på Statoil’en når det dukket opp en sms fra Jonny. Han hadde også bestemt seg for og bli med, så da ble vi enige om at han fikk ta asfalten opp til Svullrya mens jeg kjørte litt grus så lenge.

Tok derfor Masterudveien og Finnskogvegen til jeg kom til Dragmonmoen Camping. Der kjører man videre på Sikåvegen, Varaldvegen, Holmtjernsvegen, Østre Varaldskogveg før man er ute på noen få kilometer med asfalt på  Torsbyvegen. Rett før grensa svinger man venstre til Rotnemovegen som kommer ut ca 1km før Sullrya.

På Svullrya var det full aktivitet med marknad, trekkspill og noen mc folk som trengte bensin.

Svullrya Finnskogen kro og Motel

Når man har kommet til Svullrya (eller tanken) som stedet vissnok heter på lokalspråket finnes det uante muligheter.  Etter å ha ventet i 10-15 minutter dukket Jonny opp også. Vi valgte noen grusveier rett etter Finnskogen Kro og Motel hvor vi videre endte opp på x antall skogsveier hvor det tydelig vis ikke ferdes folk så ofte. Her lå det ei bjørk over veien som Jonny tenkte han skulle sprette over 🙂

Tur i Finnskogen

Etter å ha løftet bort sykkelen til Jonny, for så å løfte vekk bjørka gikk veien videre på kjempefine skogsveier, med visse utfordringer under veis, så en hvilepause måtte til før hjemturen gikk samme veien.

Pause i Finnskogen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..