1. Mai tur til Töcksfors på Norske og Svenske grusveier

Starter fra Mogreina ca 1030 og møtte de andre på Årnes klokken 11.

Målet var å kjøre til Töcksfors på mest mulig Norske og Svenske grusveier. Vi har gjort det samme noen ganger tidligere, men man oppdager jo stadig vekk noen nye veier, så det blir skjelden kjedelig.

WP_001171

Veiene i dag var med variert underlag. Deler av veien var greie grusveier med hardpakket underlag, men det var også lengre strekninger med hardpakket underlag som hadde ett tykt lag med småstein oppå. Så hvis man holder 80-90km/t oppå dette underlaget ligger man egentlig bare å flyter på steinene bortover veiene. Da gjelder det å holde avstand til sykelen foran for småstein kommer fra bakdekket på sykelen foran i rimelig stor fart 🙂 Det ene lykteglasset til Jonny fikk seg ett smell som ender med at det må skiftes med det første.

WP_001172

Men stemningen var god, været var flott med rundt 10gr hele dagen, solen var fremme og alle var enige om at det var en fin 1. mai feiring 🙂

Også denne gangen ble det kjørt noen nye veier på vei hjem som ikke er med på dette kartet men det blir det muligens en annen gang. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..