27 April 2013 Mc grustur :-)

Da ble det en tur i Finnskogen i dag også. Reiste hjemme fra ca 0930 og møtte Jonny på Årnes kl10. Så gikk turen retning Kongsvinger via Rakeievegen Fv479, Pålerudvegen, Finholtvegen Fv 290, før man til slutt kommer ut på Disenåvegen Rv 175. En pause under veis på må man også ta seg tid til.

WP_001162

Etter en bensinfylling Kongsvinger gikk turen i retning Finnskogen men valgte en annen rute denne gangen enn vi gjorde sist helg, Vi valgte i stede E16 Masterudvegen og så videre på E16 Finnskogvegen før vi svingte inn på Sikåvegen. Sikåvegen, Varaldsvegen og Østre Varaldskogveg var tidvis våte i den forstand av hjulene seg ned i veidekket. For en fersking som meg kan det bli litt vell spennende 🙂

Men med flott natur, og fin temperatur ……………………………

Ved Varalden hvor de reklamerte med fiskevann som inneholder abbor, gjedde, mort, laue, lake, stinte, ørret og ål.

……………. får det ikke hjelpe at sykkelen blir litt møkkete 🙂

2012 BMW F800GS

Totalt set ble det 33mil med asfalt, tørre grusveier, våte grusveier og ved ett par anledninger gjørme som ga utfordringer.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..