6 Mars 2013 På vei til Florida og 72th Daytona Bike Week 2013

Flyet skulle gå klokken 10.05 så det ble en ikke alt for tidlige avgang denne morgningen.

Daytona 2013 Dag 1
On the way to Daytona Bike Week 2013

Første stopp var København hvor vi skulle skifte fly, neste stopp var Kastrup CPH København og så til Newark Liberty International EWR i New York. Her kom vi inn på terminal B og skulle fly videre til Orlando International MCO fra terminal C. Dvs at etter man har kommet seg gjennom toll og immigration tar det interne toget til neste terminal hvor man atter en gang må gjennom sikkerhetskontrollen. Det gjelder derfor å ikke ha alt for dårlig tid. Vi hadde ca 2 ½ time fra vi landet til vi lettet igjen og det var akkurat passe. Landet i Orlando ca 20.15 lokal til flott sommertemperatur og tok taxi til hotellet som lå 5 min fra EagleRider hvor vi skulle plukke opp motorsyklene neste morgen.

On the way to Daytona Bike Week 2013
On the way to Daytona Bike Week 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..