6 Mars 2013 På vei til Florida og 72th Daytona Bike Week 2013

Flyet skulle gå klokken 10.05 så det ble en ikke alt for tidlige avgang denne morgningen.

Daytona 2013 Dag 1
On the way to Daytona Bike Week 2013

Første stopp var København hvor vi skulle skifte fly, neste stopp var Kastrup CPH København og så til Newark Liberty International EWR i New York. Her kom vi inn på terminal B og skulle fly videre til Orlando International MCO fra terminal C. Dvs at etter man har kommet seg gjennom toll og immigration tar det interne toget til neste terminal hvor man atter en gang må gjennom sikkerhetskontrollen. Det gjelder derfor å ikke ha alt for dårlig tid. Vi hadde ca 2 ½ time fra vi landet til vi lettet igjen og det var akkurat passe. Landet i Orlando ca 20.15 lokal til flott sommertemperatur og tok taxi til hotellet som lå 5 min fra EagleRider hvor vi skulle plukke opp motorsyklene neste morgen.

On the way to Daytona Bike Week 2013
On the way to Daytona Bike Week 2013

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 Daytona Bike WeekLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..