4 Mars 2013 Ferdig pakket til Daytona Bike Week

Da er jeg ferdig pakket for USA turen. Med i sekken er hjelm, skinnbokse, 3 x sokker, 3 x undikker, ett par t skjorter, en skjort, piratbukse, sandaler, e-sig med refil og ladeutstyr, lading til telefon og en multikontakt for 110V for diverse ladeuttak. Kjørejakken får jeg reise i for den ble det ikke plass til. Men hva mer trenger man for en USA tur på bare 8 dager?

Jeg synes jeg hadde vært flink til å pakke lite med meg, men Yngve hadde tilsynelatende en enda mindre bag (men den veide mer 🙂  )

???????

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 Daytona Bike WeekLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..