4 Mars 2013 Ferdig pakket til Daytona Bike Week

Da er jeg ferdig pakket for USA turen. Med i sekken er hjelm, skinnbokse, 3 x sokker, 3 x undikker, ett par t skjorter, en skjort, piratbukse, sandaler, e-sig med refil og ladeutstyr, lading til telefon og en multikontakt for 110V for diverse ladeuttak. Kjørejakken får jeg reise i for den ble det ikke plass til. Men hva mer trenger man for en USA tur på bare 8 dager?

Jeg synes jeg hadde vært flink til å pakke lite med meg, men Yngve hadde tilsynelatende en enda mindre bag (men den veide mer 🙂  )

???????

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..