13 Mars 2013 Daytona Bike Week

0830 var vi klar til avreise fra Summerfield. Torger fulgte oss ett stykke men snudde på Turnpike 91. Ved 1030 tiden var vi fremme hos EagleRider for å levere syklene.

Daytona 2013 Dag 8
Deliver bikes at EagleRider Orlando

Reisen hjem gikk greit. Vi hadde god til både i Orlando og på Newark airport. Landet i Oslo ca 1/2 time før skjema, men ingen av oss fikk sove under veis 😦

Checks WiFi at Newark

Kan vell dele litt erfaringer også i samme slengen.
Kan jo være andre som har lyst til å ta turen også.

Main street i Daytona er en ting. Her kan man stå hele dagen, kvelden og ett stykke utover natta og bare beskue alt som triller forbi. Jeg kan love at det er masse spennende å se for alle som er interessert i mc. selvfølgelig triller det masse HD’er gjennom gaten og de fleste kjører med strake rør (korte eller lange), så støynivået er rimelig høyt. Men det som overasket meg litt var at det også var mye annet spennende og se også. De som f.eks. kjører Hayabusa vil bli overasket over hvor mange som er representert på Daytona Bike Week og hvor mye som er gjort med de. Er man ute etter å bli inspirert er dette helt klart plassen.

Selv kjører jeg Yamaha Warrior. Jeg håpet selvfølgelig å se noen av disse siden jeg vet det går en del av de i US, men ble litt skuffet siden det bare fantes 1stk Warrior (som jeg så) blant alle de tusen syklene jeg i løpet av de 4 dagene jeg tilbrakte på Daytona (så en til i Orlando den dagen jeg skulle reise hjem).

Sånn eller så kan jeg si at man må være forberedt på avstander for å få med seg alt man ønsker å få med seg. Selv trodde jeg at alt skjedde i nærheten av hovedgaten, men det viste seg at aktivitetene var spredt. Skal man f.eks. få med seg Iron Horse Saloon må man belage seg på en 15-20 minutters tur fra hovedgaten. Skal man besøke området hvor de selger brukte mc deler……. 20 minutter fra hovedgaten. Etc etc etc. Å hvis man tror at siden det er 20 min til alt så tror man at det er samlet på ett sted så stemmer ikke dette heller :-)

Treffes strekker seg jo over 10 dager, og den andre helgen (denne helgen) er når den helgen det er mest trøkk, så hvis man ønsker å se masse men ikke ønsker å stå som sil i tønne hele døynet kan det være lurt å satse på den første helgen.
Men kjekt var det uansett og kan helt klart anbefalles.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..