2 Mars 2013 MC messe Lillestrøm

Da var dagens runde på messemessen gjennomført. Harley Davidson var ikke representert, men Honda, Suzuki, Yamaha, KTM, Triumph, Husaberg og masse annet var i alle fall på plass. 2013 modellene hadde jeg jo sett allerede på mc messen i Milano i november 2012, men noe av det artigste med mc messer er å se på alle de gamle syklene som er utstilt. Den eldste sykkelen jeg så var fra 1916, men det var også mange sykler fra 70 og 80 tallet.

Her er noen eksempler.

Kawasaki Z1300-6

 

Honda sin 6 sylindrene CBX

Honda CBX

Og Kawasaki Mach III 500

Kawasaki Mach III 500

Pluss mye mye mer.

En liten tur innom mcsiden.no sin stand ble det også tid til.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier MC messe og andre messer