12 Februar 2013

Da ble det en tur i garasjen for å montere litt Touratech utstyr på BMW’en i kveld.

Standard BMW fothvilere ble skiftet ut med Pivot pegz. I tillegg til at de er uten gummi og bredere enn BMW sine tilter de fremover når man står å kjører og bøyer seg fremover. Eller de tilterbakover hvis man bøyer seg bakover når man står å skal kjøre ned en bratt bakke. Skal man stå å kjøre over en lengre periode vil det være mer behagelig for sjaføren og sliter mindre på støvlene.

BMW F800GS Trophy Touratech 01-040-5509-0 Pivot pegz, spring joint

I tillegg ble Touratech sin beskyttelse for bremseveske bekolderen montert.

BMW F800GS Trophy Touratech 01-048-0220-0 Cover brake fluid reservoir rear

Flaten på sidestøtten siger lett ned i bakken hvis underlaget er fuktig så Touratech sin Kick stand support extension vil forhåpentligvis gjøre nytten.

BMW F800GS Trophy Touratech 01-048-0145-0 Kick stand support extension

Siste som ble montert i dag var Touratech sin mechanical cruise control. Ikke til bruk på aktiv grusvei kjøring, men ofte kan det være kjekt og kunne slippe høyrehanden litt fra styret uten at farten synker umiddelbart.

BMW F800GS Trophy Touratech 01-048-0600-0 Throttle control, mechanical cruise control

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F800GS TrophyLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..