16 November dag 8

Dag 8 begynte med en frokost på hotellet før vi kjørte på flyplassen for å hente Synnøve og Yngve. Etter at de var vell installert på hotellet fant vi ut av vi skulle være turister og reise inn til Milano for og titte på denne byen i dagslys. Vi tok derfor toget nærmere byen og så undergrunnen inn til sentrum.

Etter en lunch fant Yngve og jeg ut at det tryggeste var å slippe damene løs på egen hånd så ikke vi skulle gå i veien for de. Vi ga beskjed om at vi skulle være snille gutter og at de kunne finne oss på nærmeste vannhull. Viktig å lade riktig opp til den store Eicma mc messen i Milano de neste dagene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..