15 November dag 7 i Italia

Etter frokost bar veien nordover. Innimellom tok vi av hovedveiene og kjørte gjennom små landsby veier som gikk gjennom koselige små landsbyer.

Dagen i dag var avsatt til 2 hovedmål. Det første var en rusletur på Riminis strender. Temperaturen var synket til rundt 15 grader og vi var de enste på stranden denne dagen 🙂

Men tomme strender er ikke noe så da er det bare å hive seg i limousin’en…………

og kjøre til Republikken San Marino som er verdens eldste republikk. På lik linje med Italia har også Republikken San Marino en lang historie som strekker seg helt tilbake til 300år e kr. Mye kan sies om RSM men en av de mest besøkte plassene er nok de 3 tårnene som ble påbegynt på 1100 tallet og som også inngår i riksvåpenet.

Når man først har kommet seg opp…………..

…… har man god utikt over denne miniputt staten.

På vei til bilen igjen traff vi på denne mannen. Han sto og delte ut gratis smaksprøver på alle sorter av drikke denne republikken produserte. Siden alle sammen inneholdt alkohol ble det ikke noe prøvesmaking på meg, men Nina endte i alle fall opp med både prøvesmaking og kjøpe med seg noen flasker.

Dermed gjennsto bare en transportetappe til Milano på motorveier og gjennom bomstasjoner som finnes på alle motorveiene i Italia. Antall bomstasjoner i Norge er faktisk få sammenlignet med i utlandet 🙂

Rotet litt rundt Milano en stund for å finne hotellet. Etter og ha kjørt byen på kryss og tvers fant vi omsider ut at hotellet lå i Rho og ikke i Milano. Når dette var avklar var det bare å komme seg ut av trafikken i Milano, kjøre retning Rho og komme seg inn på hotellrommet for å lade opp til en tur på flyplassen dagen etterpå for å hente Synnøve og yngve.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..