13 November dag 5 i Italia

Vi valgte å bli i Sorrento slik at vi fikk mulighet til å reise med båt ut til øya Capri eller Isola di Capri som det sikkert heter i Italia. Men først måtte vi gå de 10-15 meterne til høyre for hotelltrappa og titte ned der vi hadde sett noen lys kvelden før. Og dette var altså synet som møtte oss.

Ganske stilig 🙂

Litt lenger ned i gata fant vi en trapp som brakte oss ned på samme bakkenivået som denne bygningen lå på og vi valgte denne trappen for å komme oss ned på piren hvor katamaranen som skulle bringe oss til Capri lå.

På land på Capri ble vi med på en buss som brakte oss oppover fjellene på veien som hadde kallenavnet «Oh my god». Jeg hørte dette navnet ble brukt av flere av passasjerene på vei opp så jeg forstår godt at veien har fått dette kallenavnet 🙂

Så ble det taubane det siste stykket opp. Lurer på om denne taubanen hadde samme navn. Hørte i alle fall noen nevnte dette uttrykket her også.

Temperaturen i dag lå på 25-26 grader noe som selv Italienerene er imponert over. Det skal være 25 år siden sist det var snø her, men 25-26 grader er mer normalt i august enn november. For oss er det helt ok men unormal høy vintertemperatur når vi er der på ferie.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 Italia (uten mc)3 kommentarer

3 kommentarer om “13 November dag 5 i Italia”

Kommentarer er stengt.