13 November dag 5 i Italia

Vi valgte å bli i Sorrento slik at vi fikk mulighet til å reise med båt ut til øya Capri eller Isola di Capri som det sikkert heter i Italia. Men først måtte vi gå de 10-15 meterne til høyre for hotelltrappa og titte ned der vi hadde sett noen lys kvelden før. Og dette var altså synet som møtte oss.

Ganske stilig 🙂

Litt lenger ned i gata fant vi en trapp som brakte oss ned på samme bakkenivået som denne bygningen lå på og vi valgte denne trappen for å komme oss ned på piren hvor katamaranen som skulle bringe oss til Capri lå.

På land på Capri ble vi med på en buss som brakte oss oppover fjellene på veien som hadde kallenavnet «Oh my god». Jeg hørte dette navnet ble brukt av flere av passasjerene på vei opp så jeg forstår godt at veien har fått dette kallenavnet 🙂

Så ble det taubane det siste stykket opp. Lurer på om denne taubanen hadde samme navn. Hørte i alle fall noen nevnte dette uttrykket her også.

Temperaturen i dag lå på 25-26 grader noe som selv Italienerene er imponert over. Det skal være 25 år siden sist det var snø her, men 25-26 grader er mer normalt i august enn november. For oss er det helt ok men unormal høy vintertemperatur når vi er der på ferie.

3 kommentarer om “13 November dag 5 i Italia”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..