28 Oktober 2012

Da ble det en ny dag i garasjen med demontering av Warrior’en. Målet var og demontere de siste delene som skulle lakkeres, pluss bakdekket og svingarmen. Så når tanken og holderene til bakskjermen var demontert ………………

Yamaha XV1700 Warrior fuel tank

………………… var baksjermen neste på listen.

Yamaha XV1700 Warrior rear fender

Og i det bakdekket var demontert dukket Jonny opp på besøk.

Hyggelig med besøk av Jonny

Dermed var det svingarmen skulle til pers. Men for at svingarmen skulle kunne demonteres måtte også eksosanlegget fjernes.

Yamaha XV1700 Warrior

Så når alt var demontert må jeg innrømme at Warrior’en begynner å bli kort hehe

Yamaha XV1700 Warrior

Så da gjennstår bare demontering av framdekket. Trenger en 19mm unbrako for og få dette av så det blir vell kjøpt inn en av de neste dagene.

Får vente til den kommer 🙂

Yamaha XV1700 Warrior

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGT