27 Oktober 2012

Dagen i dag begynte med blå himmel og temperatur rundt 0 grader. Hadde egentlig tenkt å kjøre BMW F800GS Trophy bort til Terje, men med såpas lav temperatur ble det bil i stedefor. Så klokken 10 hentet jeg Terje og kjørte ned til Lillestrøm på Oslo Motorshow 2012. Her var det masse vakkert og se på både av lastebiler, mc og biler.

Motivlakkerte biler er en ting …………………….

Oslo Motorshow 2012

Men når man ser en lastebil med henger på 18 meter heldekket  med motivlakkering kan dette ta pusten fra noen og enhver.

Oslo Motorshow 2012

Og skulle ikke dette ta pusten fra deg fantes det flere biler med stereoanlegg hvor bassen virkelig merkes i hele kroppen.

Oslo Motorshow 2012

I tillegg var det selvfølgelig mange andre flotte biler og motorsykler.

Oslo Motorshow 2012

Lommeboken tillot ikke å handle noen av kjøretøyene som var utstilt, men det ble i alle fall en ny hjelm. Med 2 sykler som med riktig sjåfør kan kjøres aktivt utenfor allfarvei, hadde jeg lyst til å kjøpe meg en hjelm som passer seg litt bedre innover grusveiene enn en Schuberth C3 hjelm.

Hjelm preget av Christian Audigier og Ed Hardy

Så når damen med kort skinnskjørt, glimt i øyet og typ utringing mente at hjelmen jeg hadde plukket ut helt klart var ett riktig valg for meg måtte jeg selvfølgelig kjøpe denne. At ho i tillegg informerte om at hjelmen var preget av Christian Audigier og Ed Hardy (navn som selvfølgelig ikke sa meg noe) måtte jeg jo selvfølgelig trekke kortet. Men hvis hjelmen er godt nok for det Amerikanske cross laget er det vell godt nok for meg også.

Hjelm preget av Christian Audigier og Ed Hardy

Hjemme på Mogreina fyrte jeg opp GS’en og kjørte denne bort i verkstedet til Terje. Der skal den stå vinteren over. Burde mulligens tatt ett bilde av den i verkstedet nå, så får vi se hvordan den ser ut til våren igjen. Har noen planer om visse modifiseringer 🙂

Hjelm preget av Christian Audigier og Ed Hardy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..