22 September 2012

Denne dagen ble brukt  til vedlikehold av Warrioren.  Håper på og få ett par turer til med denne før vinteren kommer og da var det ett par små ting som måtte utbedres. En skikkelig renovasjon får vente til den blir parkert etter årets siste tur. Det første som ble gjort var og demontere frontlyktern. Denne fikke en skikkelig steinsprut tidligere i år, å den er faktisk å dyp at det er ett lite hull i frontlys glasset. Siden det har kommet fuktighet inn i lykte har også reflektoren tatt litt skade og fått ett hvitt belegg. Noe som resulterte i ett meget dårlig lys. Men etter en rengjøring av reflektoren ble lyset meget bedre, så dette får holde resten av sesongen.

Headlight Yamaha RoadStar XV1700 Warrior

Det høyre blinklyset hadde også lekt litt slik at det har kommet fuktighet inn til reflektoren. Så den ble demontert og lagt i ett glass med Cola før den ble skikkelig demomntert. Selve blinklys huset fikk seg også en rengjøring.

Turn Signal Light Yamaha RoadStar XV1700 Warrior

Å til slutt var det baklyset. På den siste turen med Warrior’en kunne Yngve fortelle at det virket som det var dårllig kontakt i baklyset, så dermed måtte det også demonteres.

Rear Tail Light Yamaha RoadStar XV1700 Warrior

Etter at baklyset var demontert virket ikke plutselig ikke hverken kjørelys, bremselys eller blinklys bak. Så da var det bare og lete etter ett brudd og det tok ikke mange minuttene før riktig ledning var funnet.

Poor contact in the wiring Rear Tail Light

Dermed var det bare og fikse dette på en skikkelig måte og dermed var alle funksjonene i baklyset på plass igjen. Dette er en baklykt med 128 dioder mens original lykten har 16 dioder.

Rear Tail Light Yamaha RoadStar XV1700 Warrior

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..