3 September 2012

Ja da er Suzuki’en solgt. Karen fra Hamar området ringte i dag og sa at han tok den til avtalt pris i annonsen. Hvis alt går i orden blir den hentet allerede i morgen. Siden jeg skal ett par dager til Finland ett par dager blir det alternativt ikke før fredag. Blir trist å kvitte seg med denne sykkelen som går kjempebra, oppfører seg fint på både grus og asfalt og i tillegg har en grom lyd. Men det og ha tre sykkler er «unødvendig» luksus og i tillegg trenger jeg plassen i garasjen i vinter. Godt og vite at andre overtar den og sikkert tar godt vare på den. Delene som fulgte med sykkelen når jeg kjøpte den pluss bremseklosser jeg like vell hadde tenkt og montere følger selvfølgelig med.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Suzuki XF650 Freewind SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..