14 August 2012 Skiftet plugghette på F650GS

Da ble tid til en liten tur i garasjen i kveld. Plugghetten til BMW’en kom i posten i går, og nå var det på tide og teste ut teorien om at luggingen er forårsaket av dårlig plugghette. Har lest forumer opp og ned, både Norske og utenlandske og over alt er det 2 ting som går igjen: 1 dårlig original plugghette, 2 alle F650GS’er lugger.

Så da var det bare og påbegynne jobben med og finne pluggen og plugghetten.

Tok av høyre deksel for enklere komme til pluggledningen

Det og ta av plugghetten fra pluggen gikk greit og det og skru plugghetten av ledningen gikk også greit. Jeg var jo ikke sikker på om plugghetten var årsaken til luggingen, men når man ser hvordan den gamle plugghetten ser ut er jeg i alle fall overbevist om at skiftet var nødvendig.

BMW F650GS original plugghette

Pluggledningen var meget kort så det og skru den nye plugghetten på igjen ble en liten utforing selv med dekselet avskrudd. Jeg løftet derfor ledningen opp innvendig og ut en åpning hvor det var enkelt og skru den nye plugghetten på.

Enklere og montere den nye plugghetten fra dette stedet.

Så er det bare å tre ledning og plugghette ned samme vei. Etter monteringen startet jeg opp og tok en liten tur på noen hundre meter. Den første testen ser ut til at luggingen i alle fall er blitt veldig mye bedre. I morgen får jeg sette på meg mc klærne og ta en tur sånn at jeg får sjekket skikkelig. Alternativt er og teste en annen GS for og sjekke om den oppfører seg på samme måte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..