12 August 2012 Tre venner på tur :-)

Da ble det en liten tur i dag også. Pga dugnadsarbeids lørdag kveld som ikke var over før klokken 5 søndag morgen gjorde at søndag formiddag ble brukt i sengen med øyne lukket. Hadde i utgangspunktet gjort en avtale med Jonny og Dag, men pga forsinket dugnadsarbeid (vakt for Vorma båtforening ved «Elleville Dager» på Eidsvoll med bandet Return) http://www.eub.no/nyheter/article6185159.ece ble ruten snudd om litt og Dag og Jonny møtte meg i Spydeberg etter at jeg hadde besøkt modern.

Første stopp etter Esso’en i Spydeberg ble Solbergfoss som bringer fram mange gode minner for en som er født og oppvokst i området. Siden min far jobbet her i 30år har jeg selvfølgelig tilbrakt en del timer her.

BMW K100, Honda Goldwing 1100 and Yamaha XV1700 warrior

For Dag var det første gang han var her ved Solbergfoss, så både lyden fra vannføringen i slusene og byggets størelse tror jeg imponerte.

BMW K100, Honda Goldwing 1100 and Yamaha XV1700 warrior

Skal en tur være fullkommen må jo ett par historier serveres, og siden jeg var på hjemmebane var det min tur til og servere noen. Bl.a. den gangen Marcello Haugen ( http://no.wikipedia.org/wiki/Marcello_Haugen ) fant en arbeidskollega av fadern som var druknet.

Dag beskuer vannføringen i Solbergfoss

Videre gikk turen til Askim og så videre retning Trøgstad. Neste stopp ble nede ved Mørkfoss. Når man først skal vise frem perlene her i området er Mørkfoss selvskrevet 🙂

MC tur til Mørkfoss

Turen ble bare på 20 mil, men med mange lange fine stopp under veis med godt selskap trenger ikke turen bli lenger 🙂

MC tur til Mørkfoss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..