2 August 2012 Prøvekjørte F650GS

Da ble det en tur til Stavanger hvor intensjonen var og kjøpe en brukt BMW F650GS Dakar. Dessverre virket det som om motoren ikke gikk skikkelig så magefølelsen sa ‘vent litt’. Jeg tok like vell sykkelen med meg uten og betale for den, for og kjøre til Stavanger sentrum for overnatting. Planen videre er at eieren skal plukke opp sykkelen i morgen, kjøre til ett BMW verksted for og få skiftet plugg, så får vi se om jeg da er fornøyd. I så fall blir det tur over fjellet på lørdag.

Turen fra Randaberg til Stavanger sentrum via en tur innom kontoren på Forus ble en våt opplevelse. Himmelen åpnet seg skikkelig og det ble ett regnvær som rakk og gjøre meg skikkelig våt før jeg kom meg i hus. Men med varmekablene på badet innstilt på 30gr tørker det meste i løpet av natten.

BMW F650GS Dakar 2001
BMW F650GS Dakar 2001

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..