Dag 2 _ 21 Juni 2012

Dag 2 fortsatte der dag 1 endte. Det vil si nede i syd Sverige ett sted. Kjørte hele natten men temperaturen var litt lavere enn jeg hadde trodd den skulle være. 8-10 grader i 120 km/t blir 20 minus grader, så jeg måtte finne frem en tynn jakke jeg hadde pakket pluss 2 utgaver av mc-avisa som beskyttelse innvendig i skinn jakken.

Ved 8 tiden på morgen tok jeg en pause ett stykke fra grensen til Tyskland og da begynte telefonen å ringe. Dermed ble denne pausen på en times tid brukt til telefoner, sms og mail.

Så langt lå jeg godt ann til å nå målet mitt om Bratislava innen kvelden, men jeg hadde noen øktet i løper av dagen jeg ble skikkelig trøtt så jeg bestemte meg for å ta det med ro. Stoppet 2 ganger for å få meg litt søvn og fikk meg i alle fall minst 2 timer.

Oppdaget også noen ulumskheter med fordekket denne dagen. Det hadde fått noen merkelige felt midt på dekket rundt hele som ikke så bra ut. Lurte på om det kunne være fabrikasjonsfeil på dekket, men kom til konklusjonen at pga at det ved en feiltagelse var blitt montert 130 dekk som så tok opp i forskjermen i «høye» hastigheter pga sentrifugal kraften.

Warrior front wheel
Warrior front wheel

Hadde en åpen invitasjon fra Thilo i Dresden området, så jeg slo til på den. Her fikk jeg egen leilighet med alt tilbehør pluss trådløs internett så hva mer kan man ønske seg 🙂 Kommer godt med å ha noen Warrior venner rundt om.

Dermed ble altså første dag en ren transport etappe, hvor jeg fikk lagt Norge, Sverige, Danmark og nesten hele Tyskland bak meg. Ble rundt 1650 km tror jeg. Da skal det ikke være mer enn noen få mil igjen til grensen.

Men først en god natt søvn.

Visits Thilo
Visits Thilo

3 kommentarer om “Dag 2 _ 21 Juni 2012”

  1. Du er jaggu meg en harding Jarle. Skikkelige etapper dette her. Du får kjøre pent og være forsiktig. Godt tur videre. .O)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..