Dag 13 _ 2 juli 2012

Det blåste skikkelig når vi gikk og la oss og i løper av natten hadde vinden vært oppe i 80km/t kunne folk fortelle oss. Heldig hvis hadde sykkelen stått innendørs så den ikke var blitt sandblåst i løper av natten.

Motorsykkelen godt parkert og beskyttet for vinden på hotell Sakran i byen Aliaga

0930 var vi i sadlen og la kursen mot nord. Vinden var fortsatt rimelig heftig, og kom fra alle retninger virket det som. Fordelen var at temperaturen holdt seg på ett behagelig nivå.

Vi hadde pauser titt og ofte og i Endremit ble vi sittende litt ekstra. En som eide en Virago ble interessert i Warrior’en men det var så som så med språk kunnskapene. Men han heiv seg på telefonen og 5 minutter senere sto det en BMW 650 parkert på bensinstasjonen.

Denne karen snakket flytende Engelsk og det viste seg atter en gang at verden er liten, for denne karen hadde vært kjæreste med XXX fra Jessheim i 7 år.

Begivenheten måtte selvfølgelig foreviges og Nina stilte opp med en ny type hjelmfrisyre ser det ut til 🙂

Omsider dukket det opp enda en kar med en BMW 650 og alle måtte selvfølgelig fotograferes.

Til slutt ble vi fulgt av byen 🙂

De neste milene var virkelig flott både naturmessig og MC messig. Flotte svingete fjell veier …………………………….

………………………….med flott utsikt til havet.

Rett før kloken 16 hadde vi utsikt over til den Europeiske delen av Tyrkia.

Og rett etterpå var vi på fergekaien.

Ca 1630 var vi ombord i fergen som skulle frakte oss fra Canakkale i den Asiatiske delen av Tyrkia, over til den Europeiske siden. Nina gikk ombord, og tenkte ho skulle ta bilde av meg når jeg kom kjørende ombord. Men fergebilletøren ville det anderledes. Plutselig ble alle kjøretøyene dirigert til en annen ferge og Nina kom etter lettere forvirret. Det samme var nok alle de andre passasjerene som allerede var gått ombord og ventet på bil sjåførenene 🙂

mc trip from Europe to Asia
mc trip from Asia to Europe

Siden fergene la til på andre siden med 3-4 km mellomrom var det nok noen bilister som måtte vente til den andre fergen kom med passasjerene og resten av kjøretøyene.

Vi fant ut at vi skulle kjøre noen mil til og først når vi kom til Kesan begynte vi å se etter overnatting. Men uansett hvor vi så var vi skeptisk til om vi «turde» å parkere sykkel og overnatte så vi bestemte oss for å prøve lykken i neste by. I Malkara endte vi opp på hotell Tugay. Ett hotell som absolutt IKKE kan anbefales 🙂 Rommet er møkkete, badet er pyton, høytalerne på nærmeste moske er 50m fra rommet og sykkelen står forhåpentligvis fortsatt på utsiden med bakhjulet parkert i rennesteinen i bakken forran hotellet. Hvis den står der i morgen også er jeg faktisk overasket.

Nina tok det sporty, og etter at ho hadde vasket toalett og dusjen, kom det seg litt  🙂

En kommentar om “Dag 13 _ 2 juli 2012”

  1. Hei. Artig å lese om turen din. Vi startet med bil fra Norge 19 juni og ankom Belek 4 mil sør for Antalya 23 juni. Vi kjørte en litt annen veg en deg. Med 4400 km på måleren når vi kom frem. Mest motorvei for oss. Vi kjører tilbake til Drammen igjen i slutten av Juli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..