27 Mai 2012 Pinsetur på mc

Neste morgen tydet det på at været skulle bli like bra som de tidligere dagene. Det blir varmt i en liten hytte når solen står på så klokken 10 var frokost inntatt, morgenstellet unnagjort og syklene ferdig pakket.

Kvelden før hadde vi funnet ut at Eldar ikke hadde vært i Rjukan tidligere, å dermed var i alle fall første del av dag i boks. Eldar og jeg byttelånte sykkel de første milene, men sittestillingen på Warrior’en er nok litt mer min stil. Så da får Eldar kjøre videre på sin egen, og jeg på min.

Veiene over fra Seljord til Rjukan er varierende og mange andre sykler var også på veien. Hilsingen som bekrefter «klar bane», «ride safe» å eller hva man måtte legge i dette er selvfølgelig standard.

Etter ett stopp i Rjukan gikk turen videre opp til en spisepause ved Tinnsjø før ruta gikk videre på 37…………..

……………….. til Skogheim Camping i Hjardal.

Eldar kunne ikke dy se å måtte trikse litt med en ball som lå der, noe som selvfølgelig ikke kunne ende bra. Heldigvis gikk hevelsen såpas ned neste dag at han fikk den ned i mc støvlene.

Etter en kjøretur ned til Bø senere på dagen for å ta en middag, en runde rundt Seljord vannet inkl. ett stopp for å lete etter ormen i Seljordvannet ble det en rolig kveld på den stooore terrassen på hytta 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..