31. Januar 2011

PivotPegz http://www.pivotpegz.net/ har / lager fothvilere for de fleste typer sykkler men hadde desverre ikke fothvilere til min XF650 Freewind. Men de skrev at ved å få litt bilder og mål kunne det hende fothvilere til andre Suzuki’er kunne passe. Alternativt kunne de lage noen som passet. Så da blir det spennende å se hva som kommer ut av dette. Spesielt den bevegelige 60mm brede fothvileren Mark 3 som også har vært brukt i Paris – Dakar Rally kunne være interesangt å teste ut.

Fikk tilbakemelding på at de ikke hadde fothvilere som passet til min sykkel 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..