31. Januar 2011

PivotPegz http://www.pivotpegz.net/ har / lager fothvilere for de fleste typer sykkler men hadde desverre ikke fothvilere til min XF650 Freewind. Men de skrev at ved å få litt bilder og mål kunne det hende fothvilere til andre Suzuki’er kunne passe. Alternativt kunne de lage noen som passet. Så da blir det spennende å se hva som kommer ut av dette. Spesielt den bevegelige 60mm brede fothvileren Mark 3 som også har vært brukt i Paris – Dakar Rally kunne være interesangt å teste ut.

Fikk tilbakemelding på at de ikke hadde fothvilere som passet til min sykkel 😦

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Suzuki XF650 Freewind SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..