29. Januar 2012

Da er en kjekk tur på MC messen «På två hjul» i Gøteborg sammen med Yngve over. Dro ned lørdag morgen å var inne på messeområdet ved 12 tiden. Det var sikkert 150-200m kø foran inngangene, men vi hadde heldigvis forhåndsbestilt billetter, å kunne gå forbi alle sammen 🙂 Kommer alltid heretter til å forehåndskjøpe billettene.

Maaaange sykler i forskjellig design ble prøvesittet . Både Yamaha, Suzuki, Triumph, Ducati, KTM, Kawasaki å andre merker men BMW R1200GS Adventure var sykkelen jeg først å fremst ville se litt nøyere på. Med sadelen helt på topp og uten kjørestøvlene på er, sykkelen i høyeste laget men senkes sete de 2cm det kan justeres ned og evt. setter på ett lavere sete, vil sykkelen helt klart la seg håndtere med kjørestøvlene på.

Sommeren 2012 er planen å kjøre fra Mogreina til Antalya i Tyrkia. Nina flyr ned, men planen er at Nina skal være med fra  Antalya til Burgas i Bulgaria. Så for at ho skal få sitte godt disse dagene kan det være at en GS1200 Adventure må kjøpes inn. Planen var å bytte ut Warrior’en i vinter i en nyere utgave, men Warrior’en får jeg heller beholde, Suzukien får jeg leke meg med på skogsveiene her i området, så får vi se om BMW’en blir tursykkel. Er i alle fall passe giret nå så får vi se om feberen synker utover våren.

Overnattet på Scandic hotellet som lå 3 minutter gangen fra messen. Etter 8 timer med trasking på messen, ett par øl og 2-3 margatitas ble det en tidlig kveld. Søndag morgen var det inn på messen igjen. Litt mindre folk denne dagen, å jammen ble det sjangs til å prøvesitte noen sykler denne dagen også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..