Dag 9

Tja…. Hva kan man si om dag 9? Klokken 1330 fikk vi beskjed om at de ikke fikk tak i nytt dekk før på mandag. Vi kunne nok satt himmel og jord i bevegelse, plugget, skum, å andre smarte løsninger men vi fant ut at med 32grader, kunne det være godt med ett par kjørefrie dager.

Hotel Color, Bratislava

Vi tok derfor trikken til byen (uten å betale)…………….

Taking the tram to the city center of Bratislava

……….. å brukte dagen på å vandre rundt å være kulturelle. Noe som bl.a. innebærer å sitte på pub å drikke ett par kalde øl å se på noen som driver å sykkler borte i Frankrike, spise litt pizza, ……………..

Beer and pizza 🙂

……..være tilskuer på en konsert på Slovakisk, sjekke ut rådhuset ……………..

Nice to be a tourist in Bratislava

………..og den Amerikanske ambasaden. Hva mer kan man ønske seg på en feriedag? På trikken hjem betalte vi t.o.m. for oss.

Found at last tram ticket machine

Så får vi se hva morgendagen bringer. Skal i alle fall legge opp kjøreruten for neste uke. Legger nok ruten mot Alpepassene nå.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2011 MC tur EuropaLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..