Dag 20

Dette ble en ren transport etappe. Å siden jeg først var i gang med transporten, tok jeg like godt hele etappen når jeg først var i gang. Hambourg – Mogreina 1094km på 9 timer og 42 minutter. Max fart 145 km/t å en gjennomsnitt på 113 km/t sier gps’en.

Rett etter start i dag stoppet jeg for å fylle besin. Siden jeg bruker å kjøre etapper på 15 mil før neste stopp tenkte jeg å sette meg ned å slappe av litt selv om jeg nettopp hadde startet på dagen. Dermed fikk jeg besøk av en annen nordmann som også var på mc tur. Han kom helt fra Vest Afrika, å dere kan lese om han å de andre han reiste sammen med på: http://thelongwayhome.blogg.no/

På dette bildet Jon Solve (hvis jeg ikke tar helt feil)

One of guys on «the long way home» blog

Å nå er min tur for 2011 også over. Har ikke helt kontrollen over hvor mange kilometer det ble, men en eller annen plass mellom 7500-og 7800 kilometer (7785km). Får sjekke litt i morgen pluss legge inn noen bilder senere.

Hvis noen lurer på hvordan hjelmen ser ut etter 1094 km i løpet av 1 dag, ja så er det bare å se her:

Many insects along the way 🙂

Nå er det i alle fall natta 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..