Dag 19

Da er dag 19 over og det er bare 1095 km igjen til Mogreina. Dagen begynte med stille å rolige Tyske , Belgiske og Hollandske småveier.

Grenseovergangene oppdager man omtrent ikke. Overgangen til Belgia skjedde uten at jeg merket det, men på vei inn til Holland og tilbake til Tyskland igjen så jeg i alle fall ett skilt. Etter å ha tilbrakt en del timer i sadelen å ikke kommet så langt avgårde valgte jeg til slutt å bruke motorveien for å få gjort unna noen mil. Man vet at man har kommet ut på en hovedvei når gps’en sier: hold til venstre om 245km. Det tilsier at du skal ligge på den veien en stund 🙂

Måtte stoppe 2 ganger langs autobanen pga at jeg nådde igjen en regnbyge. Selv har jeg ikke blitt våt, men pga at det regnet lengere fremme og at veiene var så våte at det ikke var lett å se gjennom vannskyene etter alle bilene og lastebilene valgte jeg heller å kule ned litt. Den ene gangen stoppet jeg på en rasteplass hvor det begynte å regne litt når jeg sto der. Da kjørte jeg sykkelen nesten inn på toalettet så ikke bagasjen skulle bli våt. Andre som kom å skulle bruke toalettet smilte lurt når de måtte gå rundt sykkelen for å komme inn døren.

Yamaha XV1700 Road Star Warrior on the way to the toilet 🙂

Siden jeg holdt meg unna motorveiene de første timene ble mange småbyer å tettsteder besøkt. Det er koselig å kjøre gjennom disse småstedene å se hvordan folk lever, hvordan byene forandrer seg fra land til land å hvordan arkitekturen er på de stedene man besøker. Her er noen av stedene jeg kjørte gjennom: Aachen, Sittard, Venlo, Duisburg, å når jeg til slutt kom til Munster la jeg meg ut på autobanen med rettning Hamburg. Noen mil nord for Hamburg la jeg meg inn på Sporthotel Quickborn.

s staying at the SportHotel Quickborn

Hvor sykkelen er parker under tak:

Yamaha Road Star XV1700 Warrior parked at
SportHotel Quickborn

Nå er det bare 2 dagsetapper på 50-60 mil igjen så er jeg hjemme.

Temperaturen de siste 2 dagene har lagt på 18-22 grader. Det har til tider vært meget mørke skyer men heldigvis har jeg så langt unngått å bli våt. Om jeg så må kjøre de siste milene hjem med regntøy vil jeg like vell si at jeg har vært heldig med været med tanke på hvor mange mil som har vært kjørt.

Distansen i dag ble 630km, med en snitt på 84 km/t og max fart på 136 km/t.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..