Dag 11

Endelig er sykkelen ferdig 🙂 Begynte å ringe klokken 9 til Falck, forsikringsselskapet og det Tsekkiske redningsselskapet som hadde sendt ut den Slovakiske redningsbilen som hentet oss på fredag. Å omsider fikk vi beskjed om at sykkelen kunne hentes. Adressen hvor sykkelen kunne hentes ble sendt på sms å gitt til taxi sjaføren. Denne adressen var selvfølgelig feil, å det viste seg att rikig adresse var på andre siden av byen i forhold til den adressen vi nå befant oss. Men taxi sjaføren var med godt mot, snudde og brakte oss omsider til samme sted som vi hadde parkert sykkelen på fredag.

Taxi ride to get a repaired Yamaha XV1700 Road Star Warrior back on the road

Kl 1345 satt vi endelig på sykkelen å vår klar for å kjøre til Østerike ……………

On the road again after a few days off

………………å helst nærme det første passet vi hadde blinker ut på kartet att vi skulle bestige. Nemlig Grossglockner passet.

Siden vi hadde mistet ett par dager i Bratislava ble dagen i dag en transportetappe på motorvei mesteparten av dagen. I mellom Bischofsofen og Zell am See på vei B311 fant vi ett koselig hotell som heter Posauner ved 2030 tiden som hadde store flotte rom til en fornuftig pris å garasje til sykkelen.

Enjoying the view from the hotel balcony

Dette måtte feires med en e-sig 🙂

Celebrating with an e-sig

I løpet av dagen kom det noen få dråper men ikke nok til at veiene eller vi ble våte. Snakket med en kar som var på sykkeltur til Bratislave på sykkel som kunne fortelle at det hadde regnet ganske kraftig her i helgen så vi kom tydeligviss i rett øyeblikk. Temperaturen i løpet av dagen i dag krøp ned i under 20 grader så det ble behov for en tynn genser under jakka.

Kvelden i kveld har blitt brukt til å legge inn rutepunkter for passene som skal kjøres inn på gps’en. Så får vi forsøke å holde oss til planen å ikke ta for mange avstikkere 🙂

Kjøredistanse 50 mil. Gjennomsnittfart 90 km/t. Max fart 142 km/t

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..