8. Januar 2012

Turen til MC messen i Gøteborg er i boks 🙂

Yngve kommer med fly fredag’en den 27. januar, overnatter her hos Nina og meg, så reiser vi ved 8 tiden om morgenen slik at vi er i Gøteborg ved 12 tiden. Det gir oss 6 timer på messen før vi booker inn på hotellet som allerede er bestilt. Søndag rekker vi noen timer til på messen før vi reiser tilbake til Norge igjen, å Yngve flyr tilbake til Bergen søndag kveld.

Sveriges största mc-mässa med allt inom motorcykel, moped och atv. Uppvisningar, testbanor och mycket mer.

Spektakulära shower på Svedea arena

MC-mässan bjuder besökarna på en show i en helt ny tappning, en show med spektakulära hopp, eld och rök. Artisterna är namnkunniga idrottsmän, topprankade inom extremsport och de visar sina konster till en, för mässan, specialkomponerad livemusik.

Intresset för showen bara växer och växer. Därför vill vi i år överraska med en större satsning än någonsin tidigare i Göteborg. Årets show innehåller allt som behövs för att skapa en riktig fest för hela familjen.

TIDER FÖR SHOWEN:

Tor-Fre: 12, 15, 18

Lör: 10, 12, 14, 16, 18

Sön: 12, 14, 16

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier MC messe og andre messerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..