30. Desember 2011

Julegavene montert 🙂

Vindavvisere som skal beskytte for kald vind på fingrene.

Flaskeholder må man selvfølgelig ha 🙂

Beskyttelse på eksosen er montert 🙂

Å låsen med alarm er også kommet til sin rett.

Alle tingene kommer selvfølgelig fra Biltema. Touratech sine produkter er nok av bedre kvalitet, men med Biltema produktene kan de jo skiftes ut ett par ganger i året 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Suzuki XF650 Freewind SOLGT