Oktober 2008

 Det som skulle bli årets siste tur, ble årets siste tur 😦

I nærheten av Gullverket kom jeg inn i en sving hvor bakken forsatt hadde frost fra natten før. Både sykkelen og jeg måtte på verksted 🙂

Legens råd var å kjøpe en større og tyngre sykkel. Da ville ikke en slik ulykke skje sa han 🙂 Man skal jo høre på legens råd så våren 2009 solgte jeg VN800’en å kjøpte en Yamaha Warrior XV1700ccm/102m3. Får jeg flere slike råd fra legen er det vell bare Hoss Boss som er ett alternativ.

Basert på egen erfaring oppfordrer jeg alle til å bruke helhjelm. Sånn så min hjelm ut etter å ha sklidd x antall meter på asfalten i 80km/t.

Helmet hit the asphalt at 80 km / h
Helmet hit the asphalt at 80 km / h

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UncategorizedLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..