Juli 2008

I 2008 gikk sommerturen til NordNorge på en Kawasaki VN800. Yngve og jeg møttes i Trondheim. Turen gikk ut på Fosen halvøya, å så valgte vi kystriksveien nordover til Bodø. En flott tur i nydelig vær. Man må ha god tid å beregne at det blir en del venting pga mange ferjer. Fro Bodø tok vi ferjen over til Å i i Lofoten, hvor vi kjørte veiene videre mot Tromsø. Det ble også en tur på Norgestreffet i Vesterålen før turen gikk sørover igjen over Saltfjellet. Akershus, Hedmark, Sør-Trønderlag, Nord-Trønderlag, Nordland og Troms

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..