22. Mai 2010

Reiste til Hønefoss å kjørte sammen med 15 andre til Hokksund. Fra Hokksund til Drammen kjørte vi ca 250 sykkler inn på Drammen torg på motorsykkelens dag. Reiste videre alene til Ørje (kjøpte røyk på grensen). Kjørte om Rømskog_Bjørkelangen på vei hjem. Ble rett i underkan av 45 mil i dag. Akershus, Oppland, Buskerud, Oslo og Østfold.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Asfaltturer