12-15 Mai 2010

Hadde en rolig og behagelig tur fra Mogreina til Geilo onsdag den 12. Temperaturen lå på 10-15 grader helt til Gol. Fra Gol til Geilo sank teperaturen ned til 3 grader. På Breie Camping møtte jeg Yngve som hadde kjørt over fjellet fra Sotra. Litt skummelt med is i tunellene kunne han fortelle. Tordagen gikk turen sørover på nydelige Telemarksveier og endte opp i Lillesand hvor Frode fra Sauda ventet på oss. Fredagen gikk med på å kjøre gamle telemarksveien, Åmli, Treungen, Drangedal etc. Nydelig tur i nydelig vær. Lørdagen kjørte Frode og Yngve retning Vestlandet og jeg la turen nordover. Med ett slitt bakdekk og masse nedbør ble det en spennende tur. Parkerte en møkkete sykkel i garasjen ved 7 tiden om kvelden. Da hadde jeg 40cm kord på bakdekket. På tide å skifte dekk?  Akershus, Oppland, Buskerud, Telemark, Aust-Agder og Vestfold.

På vei fra Geilo til Telemark lå temperaturen på ca 3 pluss grader.

Fant ut at vi skulle ta en snarvei…………….
Litt sikker på om vi sparte så masse tid hehe 🙂
Lørdagen ble tilbrakt på flotte telemarks veier. Frode og Yngve leser kart 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..