12-15 Mai 2010

Hadde en rolig og behagelig tur fra Mogreina til Geilo onsdag den 12. Temperaturen lå på 10-15 grader helt til Gol. Fra Gol til Geilo sank teperaturen ned til 3 grader. På Breie Camping møtte jeg Yngve som hadde kjørt over fjellet fra Sotra. Litt skummelt med is i tunellene kunne han fortelle. Tordagen gikk turen sørover på nydelige Telemarksveier og endte opp i Lillesand hvor Frode fra Sauda ventet på oss. Fredagen gikk med på å kjøre gamle telemarksveien, Åmli, Treungen, Drangedal etc. Nydelig tur i nydelig vær. Lørdagen kjørte Frode og Yngve retning Vestlandet og jeg la turen nordover. Med ett slitt bakdekk og masse nedbør ble det en spennende tur. Parkerte en møkkete sykkel i garasjen ved 7 tiden om kvelden. Da hadde jeg 40cm kord på bakdekket. På tide å skifte dekk?  Akershus, Oppland, Buskerud, Telemark, Aust-Agder og Vestfold.

På vei fra Geilo til Telemark lå temperaturen på ca 3 pluss grader.

Fant ut at vi skulle ta en snarvei…………….
Litt sikker på om vi sparte så masse tid hehe 🙂
Lørdagen ble tilbrakt på flotte telemarks veier. Frode og Yngve leser kart 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..