11-12. Juni 2011

Dro lørdag den 11, å kom ikke lenger enn ned til Oslo før det øste ned. Så da var det på med regntøy og hadde behov for det ned til Drammen. Resten av denne 2 dagers turen var strålende solskinn og ca 20grader++. Kjørte masse småveier som muligens ikke kommer så godt frem på dette kartet, men Sauda området var selvfølgelig høydepunktet. Vurderte å kjøre sørover til Stavanger å ta veien om Sirdal, og andre omveier, eller om jeg skulle ta turen til Sotra. Men jeg endte ttil slutt opp i Veggli i Numedalen hvor Yngve og rundt 20 andre fra Sauda skulle tilbringe natta. Så jeg ble der en stund, før jeg la turen hjemover via noen småveier i Kongsberg området. Kjørte bl.a. veien om Rjukan som er ett sted jeg ikke har vært tidligere. Kan anbefales for de som ikke har besøkt disse stedene tidligere.

Totalt ca 120mil, hvor 115 av de var i nydelig vær. Masse flotte veier, ikke en eneste politi noe som gjorde at gjennomsnitthastigheten ble noe høy 🙂

Venemo demningen i Vinje kommune.

På vei over Haukeli

Nydelig utsikt langs veiene fra Sauda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..