11-12. Juni 2011

Dro lørdag den 11, å kom ikke lenger enn ned til Oslo før det øste ned. Så da var det på med regntøy og hadde behov for det ned til Drammen. Resten av denne 2 dagers turen var strålende solskinn og ca 20grader++. Kjørte masse småveier som muligens ikke kommer så godt frem på dette kartet, men Sauda området var selvfølgelig høydepunktet. Vurderte å kjøre sørover til Stavanger å ta veien om Sirdal, og andre omveier, eller om jeg skulle ta turen til Sotra. Men jeg endte ttil slutt opp i Veggli i Numedalen hvor Yngve og rundt 20 andre fra Sauda skulle tilbringe natta. Så jeg ble der en stund, før jeg la turen hjemover via noen småveier i Kongsberg området. Kjørte bl.a. veien om Rjukan som er ett sted jeg ikke har vært tidligere. Kan anbefales for de som ikke har besøkt disse stedene tidligere.

Totalt ca 120mil, hvor 115 av de var i nydelig vær. Masse flotte veier, ikke en eneste politi noe som gjorde at gjennomsnitthastigheten ble noe høy 🙂

Venemo demningen i Vinje kommune.

På vei over Haukeli

Nydelig utsikt langs veiene fra Sauda

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..