1. August 2011

Da var årets lengst mc tur over. Totalt sett ble det 17 land på denne turen. Følgende land ble besøkt: Sverige, Estland, Latvia, Lithuania, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Østerike, Sveits, Italia, Tyskland, Lichtenstein, Frankrike, Luxembourg, Belgia, Nederland og Danmark.

Det ble også tid til å besøke 15 alpepass. Følgende pass ble kjørt: Grossglockner passet, Gerlos passet, Brenner passet, Giovo passet, Stelvio passet, Foscagno passet, Berninapa passet, Malojapa passet, Plugen passet, Bernardino passet, Grimsel passet, Susten passet, Simplon passet og St. Gotthard passet.

Total kjørelengde ble 7785km.

Ett lite innslag i MC-Avisa ble det også 🙂 http://www.mc-avisa.no/index.php?id=381111&tx_ttnews[tt_news]=450492&cHash=3fdfdb7aa150ca002631fadbb2a40ae7

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2011 MC tur EuropaLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..