Dag 17 av Route66 turen Torsdag 14. Juni 2007 MC tur down town Los Angeles

Torsdag 14. Juni kjører down town Los Angeles. Under hele turen fra østkysten ble vi advart mot trafikken i LA. De kjørte fort, skiftet filer uten å sjekke i speilene etter mc’er var det advarslene gikk ut på. Å jeg kan bekrefte at det stemmer. Det første stykket gikk greit……………..

Riding to Los Angeles
Riding to Los Angeles

…………. men etter hvert ble trafikken så heftig at kameraet måtte legges bort under selve kjøringen.

Før noe som helst annet skulle gjøres var det en ting som (i følge Torger) måtte prioriteres. Nemlig en dukkert i Stillehavet.

Swim in the Pacific
Swim in the Pacific

Selv sto jeg igjen på land. Ryggen hadde fortsatt ikke blitt bra etter at den hadde slått seg vrang oppe i Canada.

Back pain
Back pain

Vi merkset som sagt at trafikken her i LA var mer aggressiv enn vi hadde opplevd på våre 6783km, så vi fant ut at siden vi fortsatt hadde noen dager igjen før vi skulle hjem ville vi levere inn syklene å heller leie oss en bil. Det ville gi oss en mulighet til å være litt mer sosial å oppleve ting samtidig, å prate om det der og da.

Så vi reiste å leverte inn sykklene hos Eaglerider, plukket opp en bil, å kjørte å leverte inn sykelen til Torger hos ett firma som skulle frakte denne til Florida. Dermed blir bagasjen lempet av syklene for siste gang :-(

deliver bikes at Eagle Rider Los Angeles
deliver bikes at Eagle Rider Los Angeles

Bilen ble plukket opp å vi kjørte oppover kysten til Calabas og overnattet på Hilton Inn som var det flotteste hotellet på hele turen, og en relativt stor forskjell på det kjipe hotellet vi hadde overnattet på natten før.

Rental car in Los Angeles
Rental car in Los Angeles

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..