Dag 14 av Route66 turen Mandag 11. Juni 2007 Helikoptertur i Grand Canyon

Mandag 11. Juni blir brukt til å se seg omkring i Grand Canyon. Men før vi kunne gjøre det måtte vi ta farvel med en gjeng på 5 stk som vi hadde blitt kjent med kvelden før. De var på vei til Las Vegas, og spurte om vi ville være med, men vi valgte og holde oss til den opprinnelige planen.

Det var en fing gjeng og velger derfor å vise bilder av alle sammen. Det første bildet er av damen med den gule ombygde sykkelen. Det viste seg at ho var 72 år gammel og pga at ho var liten og lett hadde vært nødt til og få ombygd sin FatBoy for at ho kunne rekke ned meg beina på en trygg måte.

A great lady with a beautiful Harley Davidson
A great lady with a beautiful Harley Davidson

Dette paret hadde vært på mange turer før. Han hadde bl.a. besøkt 49 av USA’s 50 stater i løpet av 11mnd. Eneste staten som ikke var besøkt var Hawaii. Som han sa: «I could not find that damn bridge» 🙂 Kona hadde spesialisert seg på å sy skinnklær, vesker etc etc.

Bikers in Grand Canyon
Bikers in Grand Canyon

Så de 2 siste av denne hyggelige sosiale gjengen. Meget trivelige folk, og som alle andre Amerikanere vi møtte på  vår vei, hjelpsomme, nysgjerrige på vår tur, og selvfølgelig ønsker om at resten av vår tur skulle foregå på en trygg og fin måte.

Bikers in Grand Canyon
Bikers in Grand Canyon

Da var det tid for og se mer av Grand Canyon. Men området er enormt og vi forsto tidlig at vi ikke har mulighet til å få med oss mer enn en liten brøkdel hvis vi ikke gjør noe drastisk. Så dermed leide vi oss ett helikopter og dro på en tur som varte 1 time. Selv etter en times flytur innså vi at vi bare hadde sett deler av området, men interessant var det og gøy å kunne ha sett live det som vi så ofte hadde sett på tv.

View of Grand Canyon
View of Grand Canyon
Three Musketeers on the helicopter ride
Three Musketeers on the helicopter ride

Men alle disse Canyon’e måtte vi jo klatre litt også. Yngve kom først oppå hadde stilt opp kamera slik at vi kunne avbildes 🙂

Three Musketeers climb the mountain
Three Musketeers climb the mountain

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2007 Kyst til kyst USAStikkord, Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..