Garmin DriveSmart™ 60LMT-D

Jeg har hatt en Garmin DriveSmart™ 60LMT-D i flere år men pga at jeg bl.a. har kjøpt en Garmin DriveSmart™ 86 MT-S tenkte jeg det var på tide å selge unna litt. Derfor ligger ligger min Garmin DriveSmart™ 60LMT-D til salgs på FINN.NO

Min Garmin DriveSmart™ 60LMT-D har fungert smertefritt hele tiden i motsetning til mange av mc gps’ene jeg har hatt som har krasjet i ny og ne. GPS’en har en stor fin 6″ skjerm som fungerer uansett hvordan sollyset er og har masse funksjonalitet.

I tillegg til vanlig navigering eller navigering av ruter kan den også varsle om skarpe svinger, hastighetsendringer, jernbaneoverganger, skolesoner etc.

Ved lengre kjøreturer mottar du tretthetsvarsler som foreslår pausetider og mulige steder du kan hvile, når du har kjørt lenge uten avbrudd.

Via apper på telefonen kan du også få andre funksjonaliteter som for eksempel motta telefonsamtaler push-varsler og andre nyttige ting.

Men det som er litt ekstra kult er at du via stemme-aktivering f.eks. kan be GPS’n navigere til forhåndslagrede steder. På den nye Garmin DriveSmart™ 86 MT-S som jeg har kjøpt fungerer dette bare hvis man snakker Engelsk men Garmin DriveSmart™ 60LMT-D fungerer også når man snakker Norsk. Man skulle tro at det å snakke Engelsk til en GPS ikke er noe problem men å få den til å forstå Norske adresser er faktisk ikke så lett. Så selv om Garmin DriveSmart™ 60LMT-D er en eldre versjon en Garmin DriveSmart™ 86 MT-S fungerer den eldre versjonen bedre i praksis. Jeg har hatt begge i bilen samtidig i lengre tid og stemmeaktivering må jeg bare innrømme fungerer best på den eldste versjonen.

Det finnes masse informasjon, video og brukermanualer på nettet så jeg går ikke mer inn på dette nå.

Er du interessert i å kjøpe er det bare å gi beskjed. Kan også byttes i en Smartklokke. Helst en Garmin klokke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..