Aurlandsdalen, Vassbygdi – Midjevegen – Kleådalen

Målet for denne helgen var å reise inn til Aurlandsdalen og kjøre alle småveier mellom Aurland og Hol. Vi lastet syklene på henger og endte opp på Østerbø Fjellstove hvor vi rigget oss til med telt på utsiden av bilen og senger bak i bilen. Dermed var det klart for ett par dager med kjøring på alt hva vi fant av lovlige veier. Videoen under viser turen opp Midjevegen som starter i Vassbygde og ender opp oppe i Kleådalen. Dette ble en litt spesiell tur siden Yngve hadde jobbet på brakkeriggen her på slutten av 70 tallet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..