Aurlandsdalen, Vassbygdi – Midjevegen – Kleådalen

Målet for denne helgen var å reise inn til Aurlandsdalen og kjøre alle småveier mellom Aurland og Hol. Vi lastet syklene på henger og endte opp på Østerbø Fjellstove hvor vi rigget oss til med telt på utsiden av bilen og senger bak i bilen. Dermed var det klart for ett par dager med kjøring på alt hva vi fant av lovlige veier. Videoen under viser turen opp Midjevegen som starter i Vassbygde og ender opp oppe i Kleådalen. Dette ble en litt spesiell tur siden Yngve hadde jobbet på brakkeriggen her på slutten av 70 tallet.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerStikkord, , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..