Ne Fø Sjøn

Ne Fø Sjøn eller Ne Fø Sjøen. Hvordan det staves er usikkert siden det står litt forskjellig på nettet, men ho som jobber der mente at jeg hadde rett i at det heter Ne Fø Sjøn. Uansett så er det i alle fall ett fantastisk sted og en kul kjøretur for å komme seg dit. Du må nemlig gjennom Ofredalstunnelen som er definert som verdens bratteste tunell. Den er 2200 km og de siste 800 meter’ne er rimelig bratt 🙂

Og kjører du helt til endes av veien kommer du til Indre Ofredal og Ne Fø Sjøn. En bosted, sagbruk, mølle og mye annet fra midten av 1800 tallet. En plass med masse historie som man kan få ett innblikk i hvis man tar en omvisning.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerStikkord, , , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..