Ne Fø Sjøn

Ne Fø Sjøn eller Ne Fø Sjøen. Hvordan det staves er usikkert siden det står litt forskjellig på nettet, men ho som jobber der mente at jeg hadde rett i at det heter Ne Fø Sjøn. Uansett så er det i alle fall ett fantastisk sted og en kul kjøretur for å komme seg dit. Du må nemlig gjennom Ofredalstunnelen som er definert som verdens bratteste tunell. Den er 2200 km og de siste 800 meter’ne er rimelig bratt 🙂

Og kjører du helt til endes av veien kommer du til Indre Ofredal og Ne Fø Sjøn. En bosted, sagbruk, mølle og mye annet fra midten av 1800 tallet. En plass med masse historie som man kan få ett innblikk i hvis man tar en omvisning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..