Så dere NRK serien: Der ingen skulle tru at nokon kunne bu?

I sesong 8 reiste NRK inn til Aldal i Bolstadøyri og det gjorde vi også i dag 🙂 Veien er forbedret siden TV innslaget ble laget, men man må fortsatt ha 4 hjulstrekker for å komme ut av Aldal igjen (eller mc). Per i en alder av 85 driver fortsatt sin souvenirproduksjon og nettbutikken kan besøker her.

NRK innlegget kan sees her:

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Grusturer2 kommentarer

2 kommentarer om “Så dere NRK serien: Der ingen skulle tru at nokon kunne bu?”

  1. Hyggelig lesning,mange gode tips til kjøring her.Er snart 70 år og kjører en Yamaha Virago 750 1994 modell.Bor i Brumunddal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..