8. og siste kjøredag i Finnskogen

Det har vært 8 flotte kjøredager i Finnskogen. Fantastisk vær, ikke mygg, nydelige veier og bra reisefølge. Formen var litt dårlig de siste dagene og Yngve endte opp med å kjøre 2/3 av turen hjem mens jeg satt å sov.

Selv om jeg har noen tusen km på grusveier kjenner man at man ikke takler underlaget så godt når det går for lang tid mellom hver gang man praktiserer. Men både Yngve og jeg merket en spesiell endring i løpet av uken og det var følgende: når underlaget ble «skummelt» reiste vi oss opp å sto. Dette kom helt automatisk. Alle vet at man skal stå å kjøre på vanskelig underlag, men å gjøre det er noe helt annet. Man har lett for å sette seg ned når det blir skikkelig skummelt selv om man vet at det er feil. Så med denne endringen av kjørestil har oppholdet i alle fall gitt noe, i tillegg til å se noen flotte naturperler.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..